Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ !!! Krásny, slnečný pozemok pre rodinný dom - Trenčianska Teplá, časť Dobrá.

Interné ID: 189
Ulica: Dobrá
Obec: Trenčianska Teplá
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ !!! Expresreality Vám exkluzívne ponúkajú na predaj krásny pozemok v obci Trenčianska Teplá, časť Dobrá. Pozemok sa nachádza na okraji, v extraviláne. Plocha rovinatého pozemku je 885m2 ( šírka 15m - dĺžka 59m ) .
Pozemok je schválený územným plánom na výstavbu rodinného domu. Z oboch strán pozemku už stoja nové rodinné domy. K pozemku vedie kamenistá prístupová cesta, ktorá bude upravená. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa s pitnou vodou, prívod pitnej vody je na hranici pozemku. Na začiatku pozemku je možné sa napojiť na elektrický prúd . Pozemok je krásne slnečný, v tesnej blízkosti prírody, v tichom prostredí. Neďaleko zastávka autobusu, obchod s potravinami, kvetinárstvo, pohostinstvo, firma .

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ POSKYTNEME VÁM 10% ZĽAVU PRI NÁKUPE PARKIET, DVERÍ ,KĽUČIEK - CEZ NÁŠHO OBCHODNÉHO PARTNERA - http://www.domat-interiery.sk/
Viac informácií na www.expresreality.net

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
885 m2
Voda:
studňa

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme